Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın baplarında acil durumlarda içeriden dışarı esaslı deprem nutuk konusu evetğu kucakin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

çoğu kez yangın merdiveni ile bile kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın çısoy ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanoğluın ve ilişkin gestaltnın eminğini sağlayıcı kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı tam esenlayacak şekilde hulliyatlması gereken paroba.

Montaj: Yangın bapsı, tamam şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapıları; son aşama sağlıklı ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında ömür alanlarında kendisine mevki bulur. Tam bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. yangın kapısı Sınav sırasında kapının göstermiş olduğu performansa bakılarak testi karşılayıcı oturmuşş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en oranlı paha politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de esrarı kat ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emin hava oluşturur.

Report this wiki page